fredag 20 juli 2012

2 av 2012:s mål är i hamn


För  detta året sate jag tre mål gällande vad jag skulle sy och sticka till andra. Det skulle bli 12 Afrikatäcken, 12 koftor och mössor även dessa till Afrika. Och så skulle det bli 12 minitäcken till Neonatalavdelningen på Mölndals Sjukhus.

Två av dessa mål har jag nu uppnått och har till och med passerat lite. Tredje målet är också mycket nära, lite applikationssömnad så är jag i hamn även där.
 Med dessa Afrikatäcken så har det blivit totalt 13 Afrikatäcken hittills i år. Känner jag mig själv så kommer det säkert att bli något till innan det är nytt år.

När det gäller koftor och mössor har det hittills blivit 16 stycken. Några till ligger i stickkorgen för den sista avslutande monteringen samt att leta fram knappar att sy fast. Så innan året är slut så kommer det minst att bli några till. Har någon gammal sjal som har repats upp som jag tänkte skulle bli något att skicka till några behövande barn. Så mer stickning kommer det att bli.

Kram Gun

10 kommentarer:

 1. Jag fattar INGENTING!!!!
  DU är ju HELT FANTASTISK!!!!
  Stort TACK för din fantastiska gärning!!!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 2. Oj, oj vad du är flitig med både maskin och stickor...Så många koftor och mössor, jag som inte ens kan sticka en mössa till mig själv:O))Kram..

  SvaraRadera
 3. Jeg er bare kjempeimponert over din innsats for andre! Og over din store produksjonskapasitet!
  Kjempeklem!

  SvaraRadera
 4. Gun, Du är helt fantastisk!!!! Jag förstår inte hur Du hinner, Du måtte ha någon extra energi, när Du syr och stickar!
  kram

  SvaraRadera
 5. Ja, du måste ha reafart i dina fingrar, så mycket du hinner med. Jättesöta täcken och tröjorna och mössorna är bara så gulliga. Kram

  SvaraRadera
 6. Wow - otroligt! Vilka fina grejer du gör. Tack för senast - och inte minst fin utlotsning från älgskogen :-)

  SvaraRadera
 7. Instämmer med alla andra, vilken välgärning du gör!
  Vad använder du för mönster och vilka garner använder du till koftorna?

  SvaraRadera
 8. Du är flitig som en myra!! kram Veronica

  SvaraRadera
 9. Oj vad duktig du e! Jättevackra täcken du gjort med !=)

  SvaraRadera
 10. Så otroligt vackra täcken och jättefina koftor!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera