söndag 24 april 2011

Fegenhelgen

Förra helgen var jag tillsammans med ett gott gäng i Fegen och sydde. Flera av tjejerna som var med är duktigare på att blogga än jag, så ni har säkert redan läst om hur trevligt vi hade det.
Dålig på att ta kort är jag också, trots att kameran låg bredvid symaskinen hela helgen så blev det knappt några kort tagna. Förstår inte att det skall vara så svårt att komma ihåg att ta kort.
Men i alla fall så blev det några kort tanga (när alla andra också gjorde det) på våra utmaningar.

Jag sydde en förvaring till strumpstickor.
Framsidan
Baksidan
 
Insidan 
Vi hade även en liten ”sytillsammans” som jag hade kommit på. Tygdelarna skulle de skära till och förbereda hemma. Ingen hade kommit på vad det skulle bli av delarna. Ett av tillbehören fick de inte reda på utan det tog jag med mig så det inte skulle vara så lätt att gissa vad vi skulle sy. Många gissade på att det var dragkedja jag skulle ha med. Men det var det inte utan det var snören och även en liten bit fast2fuse som vi stabiliserade botten med.
Här är alla påsarna
Och denna är min. Lukas valde tygerna.
Det var allt för denna gången.
Må så gott.

Kram Gun

4 kommentarer:

 1. Ni hann sy mycket fint. Praktiskt med förvaring för strumpstickorna. Fina påsar också!

  SvaraRadera
 2. Oj,så mycket fint ni fick gjort! Måste vara kul att träffas så där...
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att vara på sykollo!kramis

  SvaraRadera
 4. Hej hej
  Ny blogg startad....inte vad jag önskade men så är det. Titta gärna in igen och hjälp mig bygga nytt. Lägg dig som följare igen så jag har koll på dig :)Ny adress är: http://mariashrna-njutavlivet.blogspot.com/
  Kramar från Maria

  SvaraRadera