söndag 10 april 2011

Babytäcke

Babytäcke

Ett stort rosa/beige täcke sydde jag för några månader sedan. Det ligger nerpackat i en låda, toppen är klar, baksida ihop sydd och lukkekanten är ihop sydd och struken. Alltså allt helt klart för att lägga ihop med vadd och quilta, men det har inte lockat. I stället har jag tagit tygresterna och skurit ner i 2” rutor och sytt ihop till ett babytäcke.


Nästa veckoslut bär det av till Fegen på långhelgssömnad. Skall bli skönt att få komma iväg och koppla av och umgås med andra glada syentusiaster.
Är ju dålig på att regelbundet blogga men skall i alla fall försöka komma ihåg att göra ett litet inlägg om hur helgen har varit.

Må så gott.

Kram Gun

8 kommentarer:

 1. Visst är det konstigt att vissa saker vill man bara inte göra utan skjuter upp och skjuter upp. Och när man äntligen har gjort det klart kan man inte begripa VARFÖR man inte gjort det tidigare. Det nya täcket är jättesött!

  SvaraRadera
 2. Vilket gulligt täcke, en vacker dag får du säkert lust att göra det andra färdigt!

  SvaraRadera
 3. Jätte sött täcke!!
  Ha en myshelg tillsammans med dina sykompisar!!/kramar

  SvaraRadera
 4. Finfint babytäcke. Ha en mysig helg! Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Tittar in och hälsar på dig :) Jättefint täcke verkligen Kramar från Maria

  SvaraRadera
 6. Underbart babytäcke. Gillar dina färgval.
  Kram Gudrun

  SvaraRadera
 7. Jättefint täcke,jag har en liknande,men då grön,men den har tyvärr gått sönder så använder den inte längre.Och så dålig på att sy.men du kan din grej.

  SvaraRadera
 8. En riktig konstnär är du. Den blev kanon.
  Kram Hoffmansdesign

  SvaraRadera