söndag 14 september 2014

Lunchlådekassar

När jag kom tillbaka till jobbet efter semestern, så fick en arbetskompis syn på min nya lunchlådekasse. Hon gillade den och ville ha en hon också. Frågade vilken färg hon ville ha men hon hade inget speciellt önskemål. När jag plockade bland mina tyger så kunde jag inte bestämma mig, så det blev att jag sydde två som hon fick välja bland.Tillslut valde hon den beige.Det innebär då att jag har den grå/blå kvar.Kanske är det någon av er där ute som vill ha en kasse att bära lunchlådan i på väg till jobbet.
Skriv en kommentar på detta inlägget senast fredagen den 19 september, så drar jag en vinnare någon gång på lördag och skickar lunchkassen till den dragna, efter att fått dennes adress.

Jag missade att fira när jag passerade 50 000 sidvisningar, så det får bli detta firandet mycket försenat och snart är det dags för att fira 75 000.

Må så gott.


Kram Gun

12 kommentarer:

 1. Vilka fina matkassar, förstår om det var flera som ville ha sånna. Det brukar nämligen vara så när man kommer med något nytt till jobbet att det smittar... Så du smittade även mig, visst vill jag gärna ha en sån till matkasse! / Kram Immi

  SvaraRadera
 2. Men så fin idé och så vackra de är!
  Jag vill gärna vara med i lottdragningen.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Super fina lunch väskor du sytt.
  Vill gärna vara med i utlottningen

  SvaraRadera
 5. De är superfina bägge två och jag förstår att fler ville ha dem! Jag skulle också vilja ha en och vill gärna vara med i utlottningen.
  Kramisar

  SvaraRadera
 6. Det var inget lätt val, båda är ju jättefina.
  Härligt att den blå blev kvar, blått är ju flott och jag är gärna med i utlottnignen.
  kram

  SvaraRadera
 7. Vilka fina väskor, gillar dem både, sedan gillar jag att du har broderat text på båda sidorna. Jag är gärna med i utlottningen
  Kramis

  SvaraRadera
 8. Du syr alltid så fina alster, även denna:). Nu jobbar ju inte jag. Men jag vill gärna vara med på utlottningen. Väska är perfekt för kviltträffar och bilutflykter.:)

  SvaraRadera
 9. En så fin och välarbetad kasse. Jag är gärna med i utlottningen av den. Om två veckor ska min arbetsträningstid ökas och då är det slut på hemmaluncherna. En vinst skulle passa perfekt :)

  SvaraRadera
 10. Vilken härlig idé!! Så snyggt! Jag är gärna med på dragningen och vinner jag inte så tänker jag försöka sy en själv! Det är ju en jättebra present till den som jobbar och har lunchen med sig i en plastkasse!
  Kram

  SvaraRadera
 11. Jag gör ett nytt försök med att kommentera. Vilken fröjd att ta med gårdagens rester i en sån läcker lunchkasse. Det är klart att jag vill vara med på utlottningen.

  SvaraRadera
 12. grattis till vinnaren! Jag har missat detta men å andra sidan har jag ju ingen lunch låda,,jag går ju in o äter min lunch efter vi har korna klart..hihi..Men väskan va fin!

  SvaraRadera