onsdag 4 januari 2012

Minitäcken

Redan nytt år? Vart tog tiden vägen?

Mindre tid som tillbringas vid datorn, ger mer sytid!
Detta år skall jag försöka leva efter den tesen. Förra året avslutades på det viset och det nya påbörjades så.
Men någon gång måste jag ju hit så jag kan visa er vad jag håller på med.

Förra årets sista avslutade projekt har jag inte visat er, så de kommer här.

Ett minitäcke av resterna från mitt stora röd/vita sängöverkast. Har mycket rester så det kommer även att bli ett stort täcke, men än så länge har det bara blivit en rejäl hög med block.
Ett annat minitäcke av resterna från tomteparsbonaderna jag sydde klart i december, samt av rester från tomtefar och tomtemor dukarna från tyger o Ting som var i senaste Fatquarter. Dukarna är inte färdiga, langettering av applikationerna håller jag på med.
Ytterligare ett minitäcke, aven detta från rester från en duk, nämligen Tyger o Tings ”Tvlöpare”. Även denna duk håller på att langetteras.
Minitäckena har nu lagts till den tidigare högen för att lämnas till neonatalavdelningen på Mölndals Sjukhus.

Och jag fortsätter min sömnad med att få färdigt fler påbörjade projekt. Just nu har jag bara ett stort nytt projekt som jag vill och skall påbörja under året, men innan dess så skall jag försöka få klart så många påbörjade som möjligt. Får även klura lite på i vilka färger jag skall sy detta projekt.

Önskar Er Alla en Godfortsättning och tackar för att ni är intresserade av vad jag gör och ibland tittat in och hälsar på.

Kram Gun

8 kommentarer:

 1. Vilka fina minitäcken av bara rester.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag vet ingen som är så produktiv som Du, Gun. Fina saker syr Du också. Och nu har Du ju fått fart på stickorna också. Jag fattar inte att Du arbetar heltid med allt vad det innebär. Din symaskin måste ha turbofart!!!
  Grattis till alla fina projekt Du sytt och stickat under 2011. kram

  SvaraRadera
 3. Så flotte restetepper! Deilig å få brukt opp noen rester. Men jeg synes ikke størrelsen på teppene ser ut som mini.
  Godt nytt år til deg!

  SvaraRadera
 4. Så fint du har utnyttjat överblivna tyg.

  SvaraRadera
 5. Åh vilken bra idé. Som mamma till en prematur har jag många gånger funderat på att göra saker till just neonatalen. Hur stora är dina minitäcken? Skulle jättegärna vilja veta vad som kan vara lagomt för dessa små små goa liv som kämpar så tappert när de fått börja alldeles för tidigt. Tack för att du delar med dig av dina fina arbeten.

  SvaraRadera
 6. Fina minitäcke, de kommer att tas emot med öppna armar på neonatalavd. kram Veronica

  SvaraRadera