torsdag 21 juli 2011

Utflykt i Quilt-Sverige

I tisdag för andra året i rad åkte Veronica och jag på sommarutflyt. Eftersom detta var andra året så har nu en tradition uppstått. Spännande att se vart vi hamnar nästa sommar.
Ja, var hamnade vi i år någon stans?
Vad kan dölja sig innanför dessa väggar tro?
Jo detta.
Vi hade kommit till Lapp-Elisa i Lennartsfors. Förstår inte vart tiden tog vägen, här lyckades vi vara i 5 timmar, men så såg vi på precis allt också. Så det blev en del i våra kassar när vi skulle hem.
Summorna att räkna ihop var många, tur att det finns räknemaskiner till hjälp.
Eftersom vi var sådana ”duktiga” kunder så fick vi present och en utmaning.
En anteckningsbok och en rulle med tygremsor som skall bli något sommarprojekt. Var ju inte alls mina färger men jag har redan kommit på vad jag skall sy, har än inte bestämt mig för i vilket mönster, men lite funderande till på det så löser det sig nog.

Det som hamnade i mina kassar var……

Tyger till två babytäcken, ett till en pojke och ett till en flicka, de bruna tygerna skall vara till applicerade nallar.

Tyger och handtag till ett väskprojekt. Konstigt, att det alltid blir ett väskprojekt som följer med mig hem när jag är inne i en quiltbutik, hihi.

Tyger som komplement till planerade eller påbörjade projekt. Några mindre bitar som skall vara till vandrande blockbyte och födelsedagsblock.
Olika små tillbehör som kan vara bra att ha.

Och så fick vaddförrådet lite påfyllnad. Två olika sorter som jag inte har provat förut.

Nu finns det mycket i skåpen, så det är bara att sätta igång och sy.

Kram Gun

12 kommentarer:

 1. Det skall bli roligt att se resultaten av de här tyginköpen. Kram

  SvaraRadera
 2. Förstår om ni hade trevligt, och vad det gäller väskan så kan jag inte förstå det o handtag??? :O))) Kram...

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig utflykt! Lika bra att handla när man ändå är igång:-)) Den där teipen till vadden verkar intressant. Ser fram emot ett "utlåtande" så småningom:-)) Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Vilken godisaffär!
  Fina tyger du köpt och lite annat smågodis också. Är väldigt nyfiken på väskprojektet.
  Kram

  SvaraRadera
 5. En sådan tradition ska man bevara. Det måste varit en mycket trevlig utflykt du och Veronica hade. Ska bli kul att se vad du kommer att sy av de fina tygerna! Kram

  SvaraRadera
 6. Det var ingen dålig utflykt, det är väl en bra bit hemifrån, och tänk att få handla det bästa man vet, en annan får klicka beställningar på nätet, farligt och hemskt lätt gjort.

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig biltur ni haft! Visst är det som en lisa för själen att kliva in hos Elisabeth och bara vandra runt bland hyllorna...

  SvaraRadera
 8. Oj, vad generöst att skicka med en hel Jelly-Roll!
  Mycket härligt "godis" du fick med dig!
  kram

  SvaraRadera
 9. Oj,oj, oj vilken godisbutik! Ska bli kul att se resultatet av dina inköp under hösten. Kram, Gunilla G

  SvaraRadera
 10. Vad mycket härligt du handlat! Jag tycker att det var väldigt bra tyger till de vandrande blocken, speciellt de gröna =).
  Ni måste haft en underbar dag tillsammans.
  Ha det finast Kram Camilla

  SvaraRadera
 11. Oj oj vilken underbar butik! Där skulle jag gärna velat strosa omkring också. Väntar på att se det färdiga resultatet.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 12. Jag säger som Anelia..där skulle jag oxå ha velat va!!! jisses va tyger..man blir helt salig..du får visa sen vad det blev.

  SvaraRadera